Heippa vaan!

Nukuin nyt viimeyön aika hyvin.Mies meni aamulla 11 aikaan autoa korjaamaan. Aloin siivoamaan,kun on ihan hirviä sekamelska ja pakko aloittaa ja aamulla ennenkuin tuo inhottava auringonkuumuus tunkee sisään eikä sitten kyllä jaksa mitään. Meillä kun on näitä eläimiäkin, ettei voi ovea pitää auki eikä noi tuuletusräppänätkään auta mitään. Meillä on sellainen pieni pöytätuuletin ja makkarissa onneksi kattotuuletin, mutta sen huminassa ja tuulenvireessä en oikein saa kunnolla nukuttua vaikka se viilentääkin mukavasti. Eikä se tee oikein niskoillekaan hyvää, mutta minkäs teet kun mies ainakin aina sen haluaa päälle..

Join aamulla sitten ensin kahvit ja aloin siivoamaan. Tai no, ensin uskaltauduin vaa'alle, se näytti 81,7kg!! Jee! Mä luulin ettäkaiken mässäilyn jälkeen se olisi ainakin ollut 5 kiloa enemmän,mutta onnekseni ei :)) Enää n. 2kg ja sitten alkaa paino seiskalla ja sitä on kyllä sitten syytä juhlia :)

No siinä sitten siivoilin kun ei särkenyt, ihme kyllä, mihinkään ja oli vielä suht viileä vaikka aina nopeasti siinä se hiki ja kuumuus tuli kun siivoilin. Lupasin itselleni jätskin palkaksi mutta vasta kun olen siivonnut ja senkin päätin, että koneen avaan vasta sitten kun kaikki redi. No meni siinä parisen tuntia huhkiessa. Laitoin tiskikoneen ja pyykkikoneen päälle ja kuinka sitä pyykkivuorta voi kertyä tällaisessa kolmihenkisessä perheessä näin paljon!! No imuroinnin jälkeen sanoin, että se on nyt siinä ja istahdin koneen viereen syömään jäätelön. Katsoin jonkun laukkahevosista kertovan dokumentin mikä tuli JIM-kanavalta siis katsoin sen netistä, kävin facebookissa ja muualla surffailemassa. Poika pelasi miehen koneella jotain omia nettipelejään ja siinä me sitten kulutettiin aikaa. Koiran vein tietenkin aamullakin ulos ja kolmen aikaan uudestaan.

Soittelin siinä 16 maissa miehelle, ettämeneekö vielä kauan kun olen pantannut nälkääni melkein koko päivän, kun illalla lupasi viedä meidät kebabille. Olin kyllä syönyt vähän turkkilaista jugurttia siinä 13 aikaan, ettei tule huono olo. Poikakin siinä sitten jotain söi.

Istuskelin netissä ja pikkuhiljaa taas alkoi takaraivossa ja niskassa särkyjomotus.. olin että WTFmiten voi olla tuolleen yhtäkkii taas yllättäen! Mulla on läppäri ja voin sen kanssa olla paremmissakin asennoissa kuin pöytäkoneella, mutta mikään asento ei tuntunut helppaavan. Kävin siinä siten koiran kanssa hieman käppäilemässä, mutta eipä se kävelykään mihinkään auttanut, taidan olla vain niin jumissa. Ei sitten muuta kuin migreenilääkettä naamaan ja sänkyyn odottelemaan helpotusta ja kyllä se sitten siitä pikkuhiljaa lähtikin.

Mies tuli joskus 19 aikaan takaisin autoa korjaamasta. Ei ollut ihan kaikkea kuitenkaan saanut, koska oli ollut jotain vääränlaisia osia. No huomenna sitten oikeanlaiset tilaukseen, ei muuten mutta uusintakatsastus on viimeistään 14.8..ja silloin pitää vikalista olla kunnossa.

Lähdettiin sinne kebabille sitten äitini kautta. Vein äidilleni takaisin marjamehupulloja että voi taas laittaa niihin omatekoista mehua, kun sitä aina tykkää tehdä ja tyhjää myös meillekin päin pakastinta mehuista ja kaikenlaisesta muustakin.

Otin iskenderin ja poikakin otti ja mies otti kebabin riisillä. Ihan ok makuista, mutta mun mielestä vaan liian pieni annos :D tottakai kun olin ollut kebabia varten nälässä koko päivän :D

Tultiin siinä joskus 22 aikaan kotiin. Nyt vietetään miehen kanssa iltaa ja poika on nukkumassa. Ihanaa huomenna jo hieroja, aah..

 

Tuskin mitään kummallista ja jännittävää koskaan kirjoitan ja tuskinpa nämä ketään kiinnostaa, mutta kirjoitanpahan nyt vaan! :)