Minulla on kauhea tarve aina kertoilla elämästäni joillekin joten yritän taas aloittaa blogia. Tervetuloa lukemaan blogiani, jos ei haittaa kirjoitusvirheet tai ihmeellinen sanajärjestys lauseissa, minulla kun se ei aina suju, riippuu niin vireystasosta ja päivästä. Sairastan siis masennusta, mutta nyt on masennus paljon lievempi. Sairastan myös epävakaata persoonallisuutta josta johtuu masennus. Epävakaata persoonallisuutta on niin montaa eri lajia. En ole mitenkään vaarallisesti epävakaa, olen vain itselleni vaaraksi henkisesti, en mitenkään fyysisesti. Olen esim. itselleni haitaksi koska sairastan epävakaata, en ole työkykyinen. En ole kylläkään tätä itse halunnut sairastavani. Haluaisin olla terve ja työkykyinen ja haluaisin saada enemmän rahaa työstä ja ärsyttää kun mies saa vaan raataa töissä että saadaan kaikki laskut maksettua. Tosin maksan omastakin rahasta puolet laskuja (vuokra, sähkö ym) ja se on jotenkin epistä, kun mies saa kuitenkin melkein 2 kertaa enemmän rahaa kuin minä. Meillä ei ole oikein tuossa asiassa tasa-arvo kohdillaan. Muuten mies on ihan ok.

En oikein tiedä, että olenko masentumassa uudelleen vai stressaanko jostain liikaa. Nukkuisin vain ihan hulluna ja täytyy varmaan alkaa väkisin nostamaan itseni ylös sängystä max. 7 tunnin nukkumisen jälkeen. Kohta se väkisin nouseminen taas alkaa kun pojalla alkaa taas kesäloman jälkeen koulu. Nyt me pojan kanssa posotetaan helpostikin tuohon 11 asti päivällä molemmat ja jos poika herääkin aikaisemmin, on se jo niin iso kuitenkin, että osaa itse otttaa aamupalaa ja menee vaikka koneelle pelaamaan tai katsomaan telkkaria.

Meidän toinen vanhempi kissa on alkanut hyväksymään pennun. Aluksi se murisi sille ja ressasi sitä, mutta nyt se antaa sen jo leikkiä itsensä kanssa. Ajattelin että se ei koskaan ala hyväksymään tuota pentua, mutta näköjään pikkuhiljaa tai se on vain väliaikaista. Sille on kuitenkin alkamassa kiima ja on aina sitä enenn sellainen hellyydenkipeä että epäilen, että voisi kyllä olla tuo pennun hyväksyminen sitäkin, mutta toivotaan että ei että jatkossakin hyväksyy!! Siis ei se pennulle ole tehnyt mitään aiemminkin, kun vaan murissut ja sähissyt ja samassa tilassa on ihan voinut pitää meidän poissa ollessaankin.

Hierojallekin pitäisi päästä. Stressaantunut ja ahdistunut ja masentuneen väsynyt olo saattaa johtua ihan siitäkin että lihakset on ihan jumissa ja olen joutunut särystä kärsimään jo monta päivää koska hierojanikin on lomalla, no hyvä vaan senkin on lomaa viettää.

 

Jos tästä nyt lopettelis taas ja jatkais vaikka illemmalla sitten kirjoittamista.