heippa taas!

onpas taas tapahtunut kaikenlaista. Tallille en ole ehtinyt eikä ole tehnyt mielikään oikein kaiken stressin vuoksi. Blogiani on haukuttu lapsellisesti kirjoitetuksi. Muistutetaan tässä vielä, että tämä on kirjaimellisesti ajatusten lentoa eikä mikään mallikappale suomenkielen oikeinkirjoituksesta. En tosiaankaan ala katsomaan, miten kirjoitan, koska tosiaankin tämä on minun blogi ja saan kirjoittaa mitä kirjoitan ja miten kirjoitan. Tässä se on niin, että asiakkaat saavat vapaasti äänestää jaloillaan, mutta kiinnostustakin blogiin on kyllä ollut, kiusaamisenkin muodossa ja jaeltu osoitetta ympäriinsä itseni lisäksi. No, ihan sama ja onneksi kommentointi tähän on moderoinnin alla, eli kommentit tulevat näkyviin, jos vain ovat asiallisia eivätkä sisällä nimiä (nimimerkkejä)!

Poika aloitti koulun ja sieltä on tullut jo muutama englannin läksy :) (anteeksi hymiö, sulkekaa selain jos ärsyttää).  Olen ihan innoissani odottanut ensimmäistä englanninkirjaa ja englanninläksyä! Pojan koulu on mennyt ihan hyvin ja toivottavasti jatkuukin hyvin! Poika oli perjantaina kaverinsa synttäreillä ja sieltä oli saanut paljon palkintoja onginnasta :) Synttäreiden jälkeen poika oli saanut kyydin mummolaan, koska jäi sinne viikonlopuksi hoitoon.  Veli tuli hoitamaan eläimiä kotiin.Menimme miehen kanssa aikuisten häihin, jonne ei voinut todellakaan viedä lapsia, hih. Haimme pojan sunnuntaina kotiin, kun saavuimme häistä. Kävimme samaan aikaan siellä hääkaupungissa sukuloimassa miehen sukulaisissa ja siellä oli tosi pieni ja ihana chihu miehen serkkuplikalla :) Hitsi kun poikakin olisi nähnyt sen.Onneksi meille tulee kohta oma :).

Poika aloittaa myös sählyn 2 kertaa viikossa ja alkaa kulkemaan huomisesta alkaen koulusta kotiin linja-autolla! Syyskuussa on sitten parina päivänä suuri asia, kun poika tulee yksin kotiin. Hui kun jännittää jo, mutta sitä pitää harjoitella :)

Chihun tulemiseen on vielä 21 päivää tästä päivästä laskien ja voi hitsiläinen, kun aika menee hitaasti! Joku netissä on kade "ilmaiselle" sijoitusnartulleni ja levittelee kaikenlaista ihan tunnistettavasti, joista kaikki ei ole edes totta. Eläinteni hoitotaitoa ym epäillään todella paljon. Kumma kyllä, eläinsuojeluihmiset eivät ole koskaan meistä olleet kiinnostuneita! Olen ennemminkin itse pyytänyt eläinlääkärin tarkistamaan silloisen ylläpitohevoseni hoidon, kun puhuttiin pskaa siitäkin eikä ylläripylläri ollut MITÄÄN huonosti. Olen myös soittanut eläinsuojeluihmiselle toisessakin asiassa ja tämä vain sanoi, että pidä huoli että koira pysyy minulla eikä sitä saa antaa pois kelle vaan (oli epäselvää koirakaupassa).

Tämä päivä on mennyt ihan kivasti! Aamulla heräsin klo 6 juomaan aamukahvia, kun mies lähti töihin. Menin kissanpennun kanssa vielä lepäämään hetkeksi sen jälkeen, kun olin ruokkinut sen. Heräsin pojan kouluun n. 6.30 ja poika lähti siinä 7.20 pyöräilemään linjuripysäkille. Madotin axilurilla eläimet ja ihan hienosti meni! Vielä 2 päivää niin on kuuri ohi. Kissat vähän rimpuili, mutta onneksi olen totuttanut ne käsittelyyn että saan yksinkin tehtyä asioita eikä tarvitse mitään nahkahanskoja eikä apukäsiä :D Koira söi hyvin lääkkeensä puolitettuina, kun annoin herkun seassa ja olisi halunnut vielä lääkettä lisääkin :D No, huomenna taas saa!!

Nyt pitää koiralle kyllä varata rokotusaika, kun madotuksesta on mennyt se parisen viikkoa. Yksi kissa pitää käyttää samalla tarkistuttamassa suustaan. Onneksi ostettiin se chihun kuljetuskassi niin voi pitää odotushuoneessa kissan siinä :D

Migreenikin meinasi iskeä, kun stressasin asioiden hoitoa ja mikään kun ei toimi miten pitäisi. Onneksi otin migreenilääkkeen ajoissa ja se lähti onneksi ennekuin ehti pahasti päälle tullakaan. Kävin sen jälkeen koiran kanssa lenkillä ja koitin juostakin pienen pätkän. Iskiasjalka ei ainakaan vielä oireile :) Migreenilääkkeestä tuli nyt ihan kamala olo joten taitaa mennä iltaan tuo pyykinpesu ja tiskikoneen laittaminen.

Chihulle pitää ostaa vielä oma peti ja pieni flexi ;D Mitäs vielä muuta. Löysin sille eilen 50%alennuksesta hienon chihukokoisen nahkapannan! Pitihän se ostaa!

Täytyy varmaan tehdä oma laskuri sille, koska chihu tulee :D

Heips ja kirjottelen taas!! :)