Jaahas en oo taas hetkeen kirjoitellu! Muistin just et pitäskö syödäkin jotain. Olen tänään syöny aamulla vain yhden pienen hapankorpun ja sain tossa tallilla kahvia ja otin siinä jonkun pullan palasen ja toivottavasti ei taas noussu hiilarit pilviin!

Jos nyt menis muutaman päivän takasin ja muistelis että mitä on tapahtunut.

Niin se hoitohevonen tai pikemminkin hevoSET :) Kävin sitten tallilla tutustumassa maanantaina. En ajatellu, että heti joutusin tai pääsisin selkään, mutta kun käsky kävi niin se oli sitten "mentävä". Tai no, ei se mikään käsky ollu vaan pikemminkin pyyntö. Ihan ok kivaa porukkaa, paljon puhuvaa ja avointa siis just MUA!! :) Niin omalta tuntu heti sen paikan ihmiset vaikka siinä sitten jännitysmigreenikin alkoi jomottaa niinkuin mulla yleensä kun on uus tilanne tai uus paikka. Meinasin ottaa varmuudeks buranan kurkusta alas ennenkuin menen sinne tai sitten migreenilääkkeen mukaan, mutta siinä oli sen verran häslinkiä lähdön aikaan, että ei semmossii muistanu. Joten eikö se migreeni siellä sitten iskenyt!!

Ensin kahviteltiin ja tutusteltiin. Vähän jännitti ja migreeni jomotti takaraivossa yhdessä kohtaa toisella puolella ja piti kysyä että olisko niillä särkylääkettä,mutta enhän mä kehtaa vieraassa paikassa, olis voinu migeenin saada sillä katkeemaan.. Lähettiin sitten kattomaan heppoja ja käytiin selässä. Ensin köpöttelin sellasella 5v suokilla ja sen jälkeen pääsin fiilistelemään vanhalla suokkitammalla joka on niin super ja ihanan luotettava :) Migreenijomotus vähän pilasi siinä fiilistä, mutta onneksi oli vain sellanen jomotus, ei mikään iso tappomigreeni.

Sit laitettiin heppa pois, siivottiin vähän tallia ja mentiin juomaan kahveet. Illalla pääsin kotiin. Otin migreenilääkkeen ja menin ajoissa nukkumaan, mutta migreeni silti ehti paheta siinä illalla niin, ettämeinas oksu lentää :/

Tiistaina mun sitten piti kauheesti tohottaa pojan koulun alun takia tai siis PITI, mutta en jaksanutkaan. Laitoin tallillekin viestiä, että tänään en tulekaan, kun pitää valmistella ja etsiä vaatteita pojalle ym niin ei siitä mitään tullu! Mentiin pojan ja koiran kanssa 2km lenkki ja jalat oli kuin keitetyt spagetit, ei meinannu ees jaksaa nostaa jalkojaan kun käveli eteenpäin.

Puolinukuksissa sitten väänsin väkisin sen reippaaksi suunnitellun minilenkin ja sen jälkeen puolikuolleena röhnöttämään sohvalle.

Ajattelin sitten, että mitä hitsiä, teen ne pojan vaatejutut ym vasta illalla, että en jaksa kyllä nyt tehdä mitään, en siis MITÄÄN!  illemmalla karkkia sitten ostamaan pussillinen ja ne sitten vedin napaani niin kyllä alko virtaa löytymään!  En ymmärrä että mistä tollanen kauhee väsymyskohtaus iski eikä tuollaista ole pitkään aikaan ollutkaan!

Onkohan se siitä, kun olen kauheen tiukkana ollu hiilareitten kanssa ja silti painanu tuolla lenkkiä ja kuntoillu kun heikkopäinen vai johtuukohan se siitä maanantai-iltana otetusta migreenilääkkeestä vai oliko vaan sokerit alhaalla yksinkertaisesti? No sen sokeripommin (ja hiilaripommin) jälkeen jaksoin taas tohottaa illalla pojan vaatteiden kimpussa ja käytiin vielä saunassakin ja aikasin nukkumaan..

Tänään aamulla herätys n. 5.30, kun mies heräsi töihin ja minäkin join siinä kupin kahvia. Menin vielä lepäämään sänkyyn hetkeksi ja 6.30 pojan herätys, aamutoimet, aamupala ja poika lähti pyöräilemään bussille. Mä oikein odotan, kun se tuo sen enkunkirjan kotiin ;) saadaan opetella enkkua sitten ja minäkin saan mentyä alkeet uudestaan läpi vaikka ihan englannilla nykyään kyllä selviän mainiosti, mutta ei ne alkeetkaan pahaa tee :P

Menin taas maate ja laitoin viestiä tallille, että sopiiko jos lähden 10 jäljestä sinnepäin pyöräilemään etten turhaan tule. Sain hetken päästä viestin, että ovat menossa purkamaan laidunaitaa, että apu on ihan tervetullutta jos kiinnostaa ja minuahan kiinnostaa :) Laitoin vielä viestiä että ei mun tartte tänään ratsastaa välttämättä tai koskaankaan, kiva kun on kivojen ihmisten kanssa touhua muuten kun olen muuten aika yksinäinen täällä eläinteni kanssa.

Lähdin sitten aitauksia purkamaan 9 aikaan ja tuli 12 aikaan takaisin. En oo tosiaankaan muuta syöny aamulla kun sen yhden hapankorpun ja kahvin kanssa siellä pienen pullan niin nyt pitää ottaa jotain vähähiilarista kun eilen meni se pirun karkkipussi, mutta se oli pakko!! Mä en olis muuten heränny eloon koko päivänä. No, saa sitä välillä ja oli painokin ollut jo 79,4kg aamulla niin vähän sai sitten juhlistaakin sitä, että seiskan puolella ollaan :) Tänään en kyllä uskaltanut vaa'alla käydä aamulla..  ehkä parin hiilaritarkan päivän jälkeen taas uskaltaa mennä katsomaan aamupainon.

katsotaan mitä kirjoja poika koulusta tuo, olen iha täpinöissäni!  :D ja miten kolmas luokka on lähtenyt menemään.

Nyt taidan lopettaa kun jouduin muutenkin puolet tästä tarinasta kirjottamaan uusiksi, vähä kyl ketutti mutta ajattelin että mullahan tässä aikaa on. Sähelsin jotain noitten kanssa kun piti lopuksi maalata koko teksti ja painaa ctrl+C niin painoin ctrl+V niin eikös se koko teksti hävinny minkä ajattelin siitä kopsata ja tilalle tuli vain se alkuosa minkä olin jo kerran kopsannu..

Teen niin että kopioin tekstin jos tää sivu sekookin, kerran on jo käynyt niin että kaikki hävis. Nyt pitää olla tarkkana, että painaa sen C:n eikä V :D