Tänään on ollut sitten aika lenkkipäivä. Menin päivällä koiran kanssa normi 2km lenkin joka kestää n. 30min. Kahdeksan jälkeen illalla lähdettiin kaverin kanssa vielä melkein 5 kilsan lenkille ja siihen meni vähän yli tunti :)  Yhteensä tänään tullut mulle yli 10 000 askelta, jihuu!! Mietin vielä että söiskö nyt ennen nukkumaanmenoa enää mitään vai ei. Mulla ei ole kyllä mikään ihan hirvittävä nälkä vaan vähän vaan sellanen pikkunälkä vaivaa. Täytyy nyt oottaa hetki ja ottais sit vaiks yhden kinkun suuhun niin jos se suurin nälkä lähtis sillä.

Tänään ei ole kyllä taaskaan mitään paljon tapahtunut, mutta hoitohevos- asiassa pääsin eteenpäin! Mulle tarjottiin sähköpostissa tästä aika läheltä suomenhevosta jota saisi käydä hoitelemassa. Soitin heti! :) Menen katsomaan ensi viikolla joku päivä. Siinäkin kyllä kalorit paukkuu ja kiinteytyy kun pyöräilee ja hyvää tietäkin sinne asti. Vähän pelottaa, että miten hyvin sinne se pyöräily sujuu, mutta nyt voiolla eri kuin 20 kiloa sitten.. mennä vähän jouhevammin eikä ole kilometrin jälkeen jo kuoleman kielissä :P

Eipä muuta voi sanoa kuin tähän lopuksi, että meillä on kyllä mukavat naapurit! Toimeen tullaan tosi hyvin ja samanikäisiäkin.

Hyvää yötä kaikille lukijoille :) Huomenna taas uus päivä jos sillon tapahtuis jotain.