Muistin äsken, että sellastakin pitäs alkaa kirjottamaan :D hmm.. mä en enää muistakaan mitä kaikkea on tullut tehtyä. No, eilen mulla oli psykologiaika klo 12, tai siis piti olla ja olikin, mutta mä laitoin sille viestiä, että en pääse täältä kyllä millään tulemaan. Olin soitellut kaikki kaverit läpi ja kaikki oli 12 aikaan ylläripylläri, töissä.

No onneksi muistin, että veljeni pääsee yhdeltä torstaina ja laitoin viestiä psykologille, että saisin 13 jälkeen aika varmasti veljeni hakemaan minut täältä, joten olisko tänään aikaan 13 jälkeen tai ennen kahta? Psykologi laittoi että just sopivasti oli klo 14 aika. Jihuu, pääsin vihdoinkin sinne purkamaan asioitani vaikka niitä ei nyt niin hirveästi olekaan.  Oltiin jo jouduttu sitä psykologin lomien ja mun menojen takia siirtämään ainakin 2 kuukaudella eteenpäin ja jos en olisi päässyt eilen niin olisi taas mennyt 2 viikkoa eteenpäin aika. Mies on töissä vähän väärässä suunnassa, etten pääse sinne mieheni kyydillä aamullakaan, mutta hyvä vaan että mieheni sai vakituisen työn!!

No siellä psykologilla kyseltiin vaan kuulumisia ja se kehui, että olen hirveästi laihtunut, en kyllä sitä itse huomaa vaikka lähemmäs 20 kiloa jo saatu pois.. Kumma juttu ettei sitä huomaa :/ enkä ole vieläkään tyytyväinen ainakaan täysin peilikuvaanikaan. En kyllä peilissä enää NIIIN läskiltä näytä kuin joskus 20 kiloa sitten, mutta eipä mitenkään laihaltakjaan, tai miksi näyttäisin, olenhan vielä ylipainoinen 80kg.

Psykologi kysyi myös, että oonko ajatellut töihinmenoa tai kouluun menoa. Sanoin, että töihin tekisi HIRVEÄSTI mieli mutta hetken päästä alkaa ajattelemaan sitä ressaamista mitä se taas olisi ja stressaisin itseni kuitenkin sairaammaksi ja taas huonoon kuntoon. Vaikka oikeasti töitä tahtoisin että olisi kaikkeen enemmän rahaa, enemmän laskuihin rahaa, vaatteisiin, harrastuksiin ja ruokaan, mutta mutta.. Psykologi sanoi, että ei sitten taida olla vielä oikea aika.. En jaksa olla enää LUUSERI!!

Pelkään kokoajan miehenkin puolesta, että sen vakituinen työ loppuu. Kysyn siltä joka päivä, että teitkö kaikki hyvin, menikö hyvin, valittiko kukaan mitään.. ARGH!! Toivottavasti sen koeaika menee nopeasti ja sitten sen vakituinen vasta on oikeasti vakituinen.. sit voi huokasta ainakin vähän.

Käytiin veljen kanssa syömässä ABC:lla paninit sen jälkeen, kun olin tullut psykologilta. Otin kebab-valkosipuli paninin, 225g painaa koko panini ja 15g hiilareita 100g eli ei kauheesti. Luulin että ne päivän hiilarit oli sitten siinä,mutta illalla oli pakko ostaa karkkia..  Sinne meni se ajatus että olisin jo kohta 7 alkavan puolella, mutfta kyllä tästä kohta kun saa taas ittensä ruotuun :)

Elukoittenkin ruokiin ja kissanhiekkoihin meni taas yli 40e rahaa. Niihin menee ainakin n. 100e kk, vaikka meidän vanhempi koira lopetettiin viime kuussa :( No, niihin menee mutta iloakin ne tuottaa!

Tultiin illalla kotiin eilen ja mun piti vielä siivota, mutta en tehnyt muuta, kuin vein roskat keittiöstä. Päätin sitten että tänään siivoan ja aloitan heti aamusta!

Yöllä ei millään meinannut tulla uni! Sain nukutuksi vasta joskus 4 aikaan yöllä ja heräsin ekaa kertaa sillon kun mieskin heräsi joskus 6 aikaan. Jatkoin pojan kanssa nukkumista vielä 10 asti. Poika tuli yöllä sanomaan, etttä häntä pelottaa :( Laitoin patjan mun viereen lattialle ja sinne poika sitten nukahti. Mä luin yöllä vielä roopeankkaa ja siihen sitten olin nukahtanut..

Mutta särje ei mitään paikkaa! Ihme kyllä :) Nukuttiin viimeyö ilman petauspatjaa tietystä syystä ja kyllä vaan pelkkä patja tuntui selässä paremmalta. Heivasin sen petarin tänään roskiin!  Taidan laittaa siihen patjojen päälle tuosta vain pienen alusen mihin laitan sitten lakanan. Jos pääsis säryistä tällä kun luulen, että suurin osa niistä johtuu tuosta sängystä.

Aamusta aloin siivoomaan! Heti pyykkikone päälle ja tiskari päälle ja sitten puunasin oikein kunnolla keittiön ja sen jälkeen imuroin. Jatkoin pyykkien pesua vielä. Toi on kätsy toi kuivausrumpu! Molemmat tohottaa päällä niin saa äkkiä pestyä pyykkiä! Pyykkikoneessa käytän yleensä 30min pikaohjelmaa ja kuivausrummussa 50min kuivausta. Joskus pyykkikoneessa käytän sitä oikein kunnon pesuohjelmaa, jos on oikein likasia.

Nyt on mukava olla, kun on taas puhdasta! Menen kohta ottamaan pyykit kuivurista ja laittamaan viimisen koneellisen. Poika on kaverinsa kanssa ulkona ja mies tulee ehkä joskus illalla kotiin.

Kyselin äsken facebookissa jotain hoitohevosta mitä saisi käydä hoitelemassa tässä, kun mulla ei oikein ole elämää. Mahtaakohan kukaan tarjota ;)